Om Afro Nordic – En multikulturel familie, der omfavner alle hår- og hudtyper – Afro Nordic Shop
Hurtig levering med PostNord eller gratis afhentning i Aarhus C📍
Fri fragt på ordrer over 599 DKK 😍

Afro Nordic – En multikulturel familie, der omfavner alle hår- og hudtyper

Hey! Mit navn er Vanessa, og det er mig, der står bag Afro Nordic Shop. Min mor er Danmarks bedste afro-skandinaviske frisør med over 35 års professionel erfaring inden for hair extensions, box braids, cornrows, twists og alt hvad dit afro-hjerte ellers begærer. Hun er specialist, når det kommer til afrohår, krøller og generelt bare hår med mere struktur. Og det er selvfølgelig hende, jeg har al min dyrebare viden omkring hår fra – måske du har hørt om hendes salon, Ethnic House, i Aarhus?

Jeg tror på, at sharing is caring – derfor har jeg med hjælp fra min skønne familie skabt denne shop, som forhåbentlig vil hjælpe og være til glæde for mange, da vi kan tilbyde vores helt eget udvalg af produkter, der ikke er til at finde i det gængse butikker i Danmark. 

 En af mine store passioner er hår- og hudpleje – og jeg hjælper derfor også gerne dig med at finde de rette produkter. Du er mere end velkommen til at kontakte mig via Instagram eller e-mail, vedhæft gerne et billede af dit hår og beskriv din problemstilling, så vil jeg hjertens gerne vejlede og hjælpe med at finde de bedste produkter til dig.

Af hjertet tak fordi du besøger Afro Nordic – det sætter vi stor pris på. 

Knus V & Mama Stella